You are not signed in (Login or Join Free)   |   Help
Sploofus Trivia
Trivia GamesCommunityLeaderboardsTournaments
MySploofus
You are here:  Home  >>  Chat Forums  >>  The Salty Dog  >>  View Chat Message

View Chat Message



Pages:  1    


bigbird
Bigbird  (Level: 239.6 - Posts: 3302)
Mon, 29th Jan '07 7:03 AM

HELP! MY QUESTION OF THE DAY IS MISSING!!

Went to my command center this morning to do my question of the day, and there was none. Don't know if this has to do with the server switch or not. I got the email about my TQOTD, so I went back to the link in my email, and when I clicked on that it said that it appeared that I had already attemted the question - which I had not.

Alice

bravegator
Bravegator  (Level: 152.0 - Posts: 428)
Mon, 29th Jan '07 7:10 AM

i had the same problem...but went the opposite way...first the email link...had the you took it message...BUT my question was waiting on my sploofus space...cllicked there and then got a message it was out of order!

Chelle

violetblue
Violetblue  (Level: 112.2 - Posts: 850)
Mon, 29th Jan '07 7:29 AM

I don't ever use the email link, but go thru the Command Center. I had a "You have one unanswered question" message, but got a "TQOTD temporarily unavailable due to system maintenance" message.

donden
Donden  (Level: 112.5 - Posts: 2127)
Mon, 29th Jan '07 8:05 AM

I use the email link and I got the message that I already had done it. When I went to my command center it said I had none to do. I guess I just got screwed out of it. So much for site improvements heh?

deasmom
Deasmom  (Level: 83.7 - Posts: 39)
Mon, 29th Jan '07 8:30 AM

There was no TQOD to answer in my profile, so I used the email link and it was a P1 code, that I had already answered, but I had not.

Good luck in getting this sorted out. I know you are very efficient at that sort of thing.

mc99
Mc99  (Level: 74.6 - Posts: 12)
Mon, 29th Jan '07 8:47 AM

No question for me, either. I usually get it around 1130pm local time, but figured with the downtime it would be late. It's 645am Monday and I still don't have it. Guess I won't be getting one today.

aslan
Aslan  (Level: 27.6 - Posts: 356)
Mon, 29th Jan '07 9:06 AM

When I clicked on the link in the email, I got this:


ERROR CODE: P01 - Either you have already answered this trivia question, or the question was sent to you over 10 days ago and has expired.



rev66
Rev66  (Level: 86.4 - Posts: 85)
Mon, 29th Jan '07 9:14 AM

I got the "system maintenance" messgae when I tried to access the quiz.

aslan
Aslan  (Level: 27.6 - Posts: 356)
Mon, 29th Jan '07 9:37 AM

Putting things in perspective, if this is the worst thing to happen to me today, I'm ecstatic! LOL


Pages:  1    



Copyright © 2003-2016 Sploofus Holdings LLC.  All rights reserved.
Legal Notice & Privacy Statement  |  Link to Sploofus