You are not signed in (Login or Join Free)   |   Help
Sploofus Trivia
Trivia GamesCommunityLeaderboardsTournaments
You are here:  Home  >>  Chat Forums  >>  The Salty Dog  >>  View Chat Message

View Chat Message

Pages:  1    

Uncleresa  (Level: 71.3 - Posts: 132)
Fri, 2nd Mar '07 3:11 AM


When I try to load anything, I get a faded green and purple striped thing that delays my time. The messages are the worst, but I have had major problems with all the word rounds/puzzles/ and matches. Even when I log on to Sploofus I get this. Has anyone else had this problem?

Mitchy  (Level: 129.4 - Posts: 964)
Fri, 2nd Mar '07 3:57 AM

Yes! The screens load slow it takes a lonnngggg time to open different screens such as leaderboaeds, my sploofus space, and WR & WM, I might as well hang up trying to get in the top 3 or should I say top 20. I don't know what the problem is. Other sites are working just fine. BTW I have yahoo-SBC, Who do you use? Anyone, Anyone???

Gypsylady  (Level: 140.9 - Posts: 6036)
Fri, 2nd Mar '07 6:04 AM

I have: Mozilla Firefox, Windows XP & DSL. I haven't had a problem this morning, but yesterday morning, the connection would time out, over and over every time I would try and load a page. It went away in a little while.


Mitchy  (Level: 129.4 - Posts: 964)
Fri, 2nd Mar '07 6:38 AM

Thanx Marilyn... Me, I have; Win.XP - IE 7.0 - SBC/YAHOO - DSL . It seems like it comes and goes. U know what I Mean?

Hunnykins  (Level: 30.2 - Posts: 74)
Sat, 3rd Mar '07 12:15 PM

I have cable, use IE7 and I expereince this as well, though only at this site.

Pages:  1    

Copyright © 2003-2016 Sploofus Holdings LLC.  All rights reserved.
Legal Notice & Privacy Statement  |  Link to Sploofus