You are not signed in (Login or Join Free)   |   Help
Sploofus Trivia
Trivia GamesCommunityLeaderboardsTournaments
MySploofus
You are here:  Home  >>  Chat Forums  >>  Ask the Audience  >>  View Chat Message

View Chat Message



Pages:  1    


lyndalee
Lyndalee  (Level: 47.2 - Posts: 3)
Sun, 18th May '08 6:28 PM

CLOCK STILL KEEPS RUNNING AFTER YOU HIT THE SUMMIT BUTTON

Why does my clock keep going after i hit the summit button on my trivia questions is getting really frustrating.

garrybl
Garrybl  (Level: 279.5 - Posts: 6639)
Sun, 18th May '08 10:59 PM

this happens for me too, but it is a mirage (for me), the time actually taken is correctly calculated to the moment I press the button.

smaug
Smaug  (Level: 141.2 - Posts: 2772)
Sun, 18th May '08 11:16 PM

Maybe you have a tumor.

No, I totally noticed this as well. Something is slow somewhere.

tresgatos
Tresgatos  (Level: 204.2 - Posts: 4185)
Mon, 19th May '08 3:08 AM

Hi Lyndalee,

A lot of people have been having trouble with this. See this thread in Salty Dog:

http://www.sploofus.com/bbs_detail.sp?post=83326&cID=7

We just have to be patient as the bugs get worked out.

-- Geri

luvnmexsun
Luvnmexsun  (Level: 147.4 - Posts: 711)
Mon, 19th May '08 3:11 PM

Did eight questions today (trying to get a wager token, but failed...sigh), and in every one the timer went on for 10 to 20 seconds after the submit. It gives you a heart stop for sure!

I did get the actual times eventually...I was ready to notify support, if not, though. One time last fall I had to do that and got a replacement question. My experience is everyone is doing their best. Try to just have fun! I believe these will be worked out and new problems to deal with soon...keeps it interesting, no?

Sun

bellelady42
Bellelady42  (Level: 126.4 - Posts: 10)
Wed, 25th Jun '08 10:06 AM

I'm still having the problem and its worse....

chyenn
Chyenn  (Level: 202.5 - Posts: 1332)
Wed, 25th Jun '08 4:34 PM

it appears that credit for the correct answer *IS* given even though the timer is inaccurate.

i don't think this issue will be resolved until the 2.0 version is fully tested and released to the masses.

we just have to be patient and send in an individual support ticket if the points are not properly credited to our accounts.

bbear
Bbear  (Level: 161.0 - Posts: 2301)
Mon, 30th Jun '08 11:16 AM

I guess it depends on what you definition of is is.

chickfbref1
Chickfbref1  (Level: 120.7 - Posts: 2012)
Mon, 30th Jun '08 11:57 PM

Even when you get the "error" message, it registers if you answered correctly. Just keep checking your level. In my case it just goes down, but I'm sure others answer more accurately.

SOB

Me.

1mks
1mks  (Level: 210.8 - Posts: 5883)
Tue, 1st Jul '08 11:49 AM

As of this morning..7/1/08 (or for the Brits...1/7/08) it seems like it is "fixed". No more lag.

bigdavy
Bigdavy  (Level: 131.3 - Posts: 529)
Tue, 1st Jul '08 11:59 AM

Except for the self-imposed lag while I stare at the screen and try to figure out which answer to pick!


Pages:  1    



Copyright © 2003-2016 Sploofus Holdings LLC.  All rights reserved.
Legal Notice & Privacy Statement  |  Link to Sploofus